Proteser uden bøjle

Du kan i dag få en protese, som ikke hviler på gummen. Vi kan nemlig fremstille det, vi kalder tryklåse eller teleskopkroner, som for mange er en rigtig god løsning.

For at kunne få en protese, der er fæstnet med tryklåse eller teleskopkroner, skal du have stærke naturlige tænder eller implantater. Protesen bliver så klikket fast herpå, og du får en langt bedre stabilitet, tyggekomfort og livskvalitet end med en helprotese.

Vi samarbejder med vores tandtekniker Morten Pank Fischer omkring proteser uden bøjle. Det er med til at sikre, at du får den bedste løsning, fordi Morten har et stort indblik i den nyeste teknologi på området.

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vi har fokus på:

Helproteser

Vi kan nu grundet ny teknologi tilbyde stærkere helproteser med bedre pasform og derved forbedret sugeevne.  Ring og hør nærmere.

Proteser uden bøjle

Du kan i dag få en protese uden synlige bøjler. Vi kan nemlig - i stedet for bøjler - fæstne protesen på det, vi kalder tryklåse eller teleskopkroner.

Delprotese

En delprotese er en god løsning, når du har naturlige tænder, som delprotesen kan støtte på. Samtidig er det økonomisk overkommeligt.