Gratis forundersøgelse

Helprotese fra 5.994 kr.
findes det billigere i Randers?

Vi ønsker at behandle vore patienter, som vi selv gerne vil behandles, med seriøsitet. Det skal være en god oplevelse, og det betyder at vi leverer:

God service i trygge rammer

Alt til en helt fornuftig pris

Holdbarhedsgarantier

Valg af proteser

Vi undres ofte over, hvordan der reklameres over sundhedsydelser indenfor tand- og proteseområdet.  Man sammenligner pærer og bananer, man ser, at der oplyses om at være bedst eller billigst uden hold i virkeligheden.  Det er blevet et broget marked som den enkelte patient kan have svært ved at orientere sig i.    På trods af ovenstående opfordrer vi dog til, at man – foruden prisen – også tænker over, hvilket produkt, man køber.

F.eks. kan proteser være fremstillet af vidt forskellige materialer, der giver forskelligt kosmetisk resultat og holdbarhed.   

Vi bliver nogle gange spurgt om, hvad en protese koster…..men det kommer jo an på opgaven, hvilken type protese skal indsættes, hvad er kravet til protesen?   Man spørger således heller ikke blot en bilforhandler om, hvad en bil koster….. det afhænger jo af, om det skal være en folkevogn eller en mercedes, skal den være elektrisk, med automatgear osv??

DERFOR vær nysgerrig, spørg ind til produktet og bliv oplyst.  Indhent gerne en second opinion.

Vores priser og kvalitet tåler sammenligning

  • N Implantater – 10 års garanti
  • N Kroner og porcelænsfacader – 10 års garanti
  • N Hel og delproteser – Op til 7 års garanti
  • N Alm. fyldninger – 2 års garanti

Ser nedenstående proteser ens us??

Det kan være svært at sammenligne tandproteser – I dette tilfælde er den ene protese mere modstandsdygtig overfor brud og slitage end den anden!!

Derfor – spørg ind til og stil krav til din tandprotese.

Vi skelner mellem 3 protesetyper

BASIS PROTESER

5.994 kr.

Basisprotesen er en kvalitetsprotese til en attraktiv pris. Med fokus på pasform og bidfunktion.  Der anvendes 2-lags protesetænder samt varmtpolymeriserende akryl).

Vi yder 3 års garanti på brud opstået ved alm. brug.

PLUS PROTESER

9.090 kr.

Plus protesen er en højkvalitets prptese.  Her er fokus på æstetik og en større brudstyrke.  Der anvendes 5 lags protesetænder samt akryl fremstillet via ”Ivobase high impact”)

Vi yder 5 års garanti på brud opstået ved alm. brug.

SUPERIOR PROTESER

12.728 kr.

Superior protesen er  digitalt fremstillet, hvilket sikrer høj præcision.  Uovertruffen pasform og styrke.   Der anvendes fræsede tænder på en fræset eller printet basis / alternativt Komposit tænder på en basis fremstillet via Ivobase high impact).

Vi yder 7 års garanti på brud ved alm. brug.

Erfaring og kvalitet af udførelsen

Proteser er jo ikke færdige produkter, der blot rækkes over disken. Så pris og produkt skal alene ikke være afgørende for valg af behandlingssted. På samme måde som en maler kan male grimt med en god maling, eller en tømrer kan slå et udmærket søm skævt i, på samme måde afhænger kvaliteten af vores produkter også af

  • N Vores viden og tekniske færdigheder (Gennem konstant videre- og efteruddannelse søger klinikken konstant at være opdateret og på forkant)
  • N Vores erfaring (Klinikken råder over en stor erfaring på tværs af behandlergrupperne. Klinikken holder kurser for såvel tandlæger og tandteknikere)
  • N Vores ”værktøj” (Vi investerer kontinuerligt i ny teknologi, der skal sikre kvaliteten af de produkter vi leverer. Vi har f.eks. etableret eget laboratorium og fik i efteråret 2020 af Lægemiddelstyrelsen via tilsyn deres stempel på, at det lever op til gældende krav.)

Danmarks førende klinik indenfor tandproteser??   Så vidt vi er orienteret er vi den første og eneste klinik i Danmark, der foruden konventionelle proteser, nu også  kan tilbyde såvel fræsede som 3D printede proteser.

Skriv til os

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vi har fokus på:

Helproteser

Vi kan nu grundet ny teknologi tilbyde stærkere helproteser med bedre pasform og derved forbedret sugeevne.  Ring og hør nærmere.

Proteser uden bøjle

Du kan i dag få en protese uden synlige bøjler. Vi kan nemlig - i stedet for bøjler - fæstne protesen på det, vi kalder tryklåse eller teleskopkroner.

Delprotese

En delprotese er en god løsning, når du har naturlige tænder, som delprotesen kan støtte på. Samtidig er det økonomisk overkommeligt.