Bestil tid Find vej

Proteser

For de fleste er det et stort skridt at vælge at få lavet en protese. Det har vi fuld forståelse for og har gjort hele processen så enkel som mulig ved at have en dygtig tandtekniker ansat på tandklinikken.

På tandklinikken har vi vores egen tandtekniker, Morten Pank Fischer, som du kan træffe på alle ugens hverdage.  Vi har et tæt samarbejde med Morten, der er en erfaren, klinisk tandtekniker. Derfor kan vi tilbyde, at du kun skal henvende dig ét sted for at få lavet en del- eller helprotese.

Med en tandtekniker i huset kan vi også tilbyde hurtig hjælp, hvis der sker uheld med din protese, eller du har behov for, at den bliver omstillet.

Vil du høre mere om proteser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vi har fokus på:

Helproteser

Vi kan nu grundet ny teknologi tilbyde stærkere helproteser med bedre pasform og derved forbedret sugeevne.  Ring og hør nærmere.

Proteser uden bøjle

Du kan i dag få en protese uden synlige bøjler. Vi kan nemlig - i stedet for bøjler - fæstne protesen på det, vi kalder tryklåse eller teleskopkroner.

Delprotese

En delprotese er en god løsning, når du har naturlige tænder, som delprotesen kan støtte på. Samtidig er det økonomisk overkommeligt.